ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, March 6, 2013

Φούρνοι και σαπούνια από τη Χρυσή Αυγή


Απέφυγα να γράψω τόσο καιρό για τη Χρυσή Αυγή, καθώς η επικαιρότητα ασχολείται τα μάλα με τη φασιστική οργάνωση, που σπέρνει, μίσος, σπαραγμό και ντροπή στους Ελληνες. Πίστευα ότι είχα καλυφθεί από τη σχετική αρθρογραφία.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής σε ποσοστά και η είσοδός της στην επίσημη Ελληνική Βουλή μόνο άγος και ντροπή προκαλούν στους αληθινούς Ελληνες, οι οποίοι διέπονται από τις αρχές της δημοκρατίας, του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας.

Μετα από το ειδεχθές κινηματογραφικό ντοκυμαντερ, όπου ο Χρυσαυγίτης υποψήφιος βουλευτής λέει ότι θα κάνει τους ξένους σαπούνι και θα ξανανοίξουν οι φούρνοι για να τους κάψουν:

Μεταξύ άλλων ακούστηκε να αναφέρεται σε κρεματόρια και στρατόπεδα συγκέντρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο», «Θα τα χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια να πούμε για τα πεζοδρόμια», «κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους», «Τα δόντια να πάρουμε»

Δεν θα αναλύσω το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, αυτό θέλει σελίδες , θα κάνω έκκληση στα παιδιά που έχουν γραφτεί στη Χρυσή Αυγή του Μόντρεαλ, να διαλύσουν την οργάνωση του μίσους και της συμφοράς.
Justinaki 

Για περισσότερα εδώ:

2 comments:

Αστοριανή said...

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥς
ΜΕ ΤΗΝ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ!

ο ΛΑΌς ΚΑΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΑΠΟΠΈΜΨΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ο ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ!

αΥΤΟΙ, τι ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ;
δΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑς
ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑς;
Η ΕΛΛΆΔΑ δεν είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕς!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑς!!!
αΙΣΧΟς ΤΟΥς!
μΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ,
Υιωτα,
ΝΥ

Justine's Blog said...

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα της Χρυσής Αυγής Γιώτα μου. Η ονομασία της είναι κατε ευφημισμόν όπως θα έλεγαν οι πρόγονοί μας. Σπέρνουν το μίσος και την έριδα, είναι οι υποκινητές μια εθνικής διχόνοιας.Δεν άξιζε στην Ελλάδα του 21ου αιώνα αυτή η κατρακύλα!